Work

Valita Residence

    Valita Residence

    VENICE, CA

    This Venice home has long Westerly views from the end of a long street.  We designed around a challenge from the client:  Create a warm, modern home that maximizes light, privacy, and screens the house from the Southwest sunshine.  Large timber screens filter the direct sun and views while letting in the ocean breezes and light.  The warmth of the wood offsets the metal and stucco exterior, and loose rhythm of the screen reflects the quirky personality of the homeowners.

    valita 002valita 010valita 015valita 017valita 020valita 024valita 027valita 043valita 028valita 032valita 035valita 038valita 050valita 052valita 054valita 054valita 056valita 059valita 060.

    .

    .

    .

    A0Plan Valita08 website.ff

    A0Plan Valita08 website 1

     

    This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!